TOP 10 legjobb szilveszteri bulihelyszín Európában

Magazin >

Koránt sem mindegy, hol Szilveszterezik az ember – persze a legjobb a barátokkal akárhol -, így segítségül íme egy lista.

 Utazona - Szabó Péter 2019-01-07

A lista élén Madeira szigete áll, azon belül is Funchal, ahol 2006-ban felállítottak egy Guinnes rekordot a világ leghosszabb tűzijátéka kategóriában. Természetesen nem csak ezért érdemes ellátogatni a szigetre, hiszen az év végén is kellemes idő várja a szilveszterezőket. Ja, és természetesen jó sok palack Madeira bor…

 

A második helyen egy klasszikus helyszín, London áll, amit különösebben nem kell megmagyarázni. Na, jó, mégis: mivel az idei lesz a harmincadik évfordulója az újévi parádénak, ezért húsz országból potom 8500 előadóművész képviseli magát a jelentéktelen hacacárén, cheerlederek, bohócok, artisták, akrobaták, felvonuló zenekarok, megajóégtudjami. Bakancslistás.

 

A harmadik Berlin sem szeretne lemaradni, így aztán közel egymillió érdeklődőt várnak a Brandeburgi kapuhoz Szilveszterre. Két kilométernyi hosszan színpadok, kiállítások, sátrak, fény- és lézerbemutatók, fellépő művészekkel, attrakciókkal, és természetesen ételek és italok felsorolhatatlan választékban. Szintén kihagyhatatlan.

 

A negyedik Párizs az Eiffel toronyhoz hívja az új évet várókat hatalmas partikkal, az ötödik Edinborough a Hogmanay fáklyás felvonulásával és a világ egyik legjobb szilveszteri bulijával csalogat, a hatodik Porto klubjaiban felettébb meghosszabbodnak az új évi bulik, a hetedik Brüsszelben 60 DJ és 15 parti is lesz a sosem kifogyó sörfolyamok mellett, a nyolcadik Dubrovnikban a hagyományosan Pazar gazdagságú zenei programok teszik felejthetetlenné a szilvesztert, a kilencedik Bécsben a Práterban, a városháza előtt ünnepelhetünk egy hatalmasat, míg a tízedik Rómában romantikus hangulat is vegyül az új év várása mellé.

 

Ti hová mentek szilveszterezni? Az Utazóna minden kedves olvasójának nagyon boldog új évet kíván!

TOP 10 legjobb szilveszteri bulihelyszín Európában
TOP 10 legjobb szilveszteri bulihelyszín EurópábanTOP 10 legjobb szilveszteri bulihelyszín Európában

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!