Tervezze meg a bevásárlást és spóroljon játszva

Magazin > Gasztronómia

A spórolás és a takarékosság napjainkban egyre több háztartásban válik központi kérdéssé. Az élelmiszer vásárlás mindenki számára megkerülhetetlen szükséglet, ami olykor sok bosszúságot is okozhat.

 Utazóna.hu 2022-10-20

Ha nem figyelünk oda eléggé, könnyen a túlköltekezés csapdájába eshetünk, ami bizony rendkívül kellemetlen tud lenni. Ezt elkerülve érdemes az online világ nyújtotta számos lehetőséggel élni, amelyek segítséget nyújthatnak számunkra, hogy a bevásárlásra szánt költségkeretet be tudjuk tartani, sőt akár megtakarítással zárjuk a hónapot.

Akciók és kedvezmények egy helyen

A Kaufino portál pontosan a fent említett problémákra nyújt megoldást a vásárlók és internet felhasználók számára. A Kaufino nem más, mint egy gyűjtőportál, ahol a mindenki által ismert kiskereskedelmi hálózatok kedvezményes ajánlatait online lapozható akciós újságok formájában találjuk meg. 

A Kaufino egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével egyrészt pénzt, másrészt időt takaríthatunk meg. Nem szükséges az üzletek weboldalát egyesével böngészni az aktuális kedvezményeket és friss akciós újságokat vadászva, hiszen a gyűjtőportálon az akciós újságok egy helyre gyűjtve érhetőek el. A népszerű áruházak akciós kínálata folyamatosan frissül, így minden héten újabb és újabb kedvező ajánlatok várják a spórolni vágyó vásárlókat. A Kaufino.com portálon megtalálható a legfrissebb Tesco akciós újság online lapozható változata, csakúgy, mint az aktuális Lidl katalógus vagy Penny szórólap. 

Ha biztosra szeretnénk menni, és nem szeretnénk elszalasztani az akciós ajánlatokat, érdemes a portálra rendszeresen ellátogatni, és szemezgetni az aktuális vagy éppen a következő heti akciós újságokból. 

Bevásárlólista az aktuális kedvezmények szerint

A népszerű nagyáruházak kedvezményes ajánlatai között mindig olyan élelmiszereket találunk, amelyekre minden háztartásban szükség van. Számos olcsó és egészséges élelmiszer, köztük a húsfélék, friss zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek,  tojás vagy éppen a háztartási drogéria kap kiemelt helyet a Tesco akciós újságokban vagy éppen a hetente megújuló tartalommal jelentkező Lidl katalógusokban. 

A takarékos és költséghatékony bevásárlás egyik legfontosabb tényezője az, hogy megfelelően kiismerjük magunkat és tisztában legyünk a különböző áruházak által kínált akciós ajánlatokkal. Érdemes néhány percnyi időt szakítani arra, hogy feltérképezzünk, milyen termékeket hol szerezhetünk be a legelőnyösebb áron. 

Ezen információk birtokában a következő fontos tényező a megfelelő tervezés lesz. Az akciós újságokban felfedezett kedvezményes ajánlatokból érdemes kiválasztani és kiszűrni azokat a termékeket, amelyekre éppen szükségünk van a háztartásban vagy fogyóban vannak, és feljegyezni vagy rögzíteni őket bevásárlólista formájában. A friss akciós újságok kedvezményes ajánlatai szerint összeállított bevásárlólista segítséget nyújt számunkra abban, hogy a pontos képet szerezzük arról, mennyit fogunk fizetni a vásárlás végeztével a kasszánál, így elkerülve a kellemetlen meglepetéseket. A listát felírhatjuk papírra is, emellett ma már számos lehetőség és vásárlóbarát online szolgáltatás létezik, amelyek elsődleges célja, hogy megkönnyítsék az emberek számára a bevásárlást, s az ezzel járó teherből levegyenek a vásárlók válláról.

Okos bevásárlólista és online szolgáltatások

A közismert kiskereskedelmi hálózatok kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok és online szórólapok sokat segíthetnek a legelőnyösebb ajánlatok és legolcsóbb árak felfedezésében, ám ha igazán hatékonnyá és gördülékennyé szeretnénk tenni a bevásárlást, érdemes kihasználni az online világ számos segítő szolgáltatását. Ezek közé tartoznak a mobiltelefonos bevásárlólista applikációk

A mobiltelefonra vagy tabletre ingyenesen letölthető bevásárlólista applikációk lehetőséget nyújtanak arra, hogy üzletenként kategorizált listákat állítsunk össze, az aktuális aktuális újságok, köztük a Tesco akciós újság vagy éppen a heti Lidl akciók alapján. Így mindig pontosan tisztában lehetünk azzal, hogy melyik üzletben és milyen termékeket kell beszereznünk, hiszen mindehhez elegendő csupán egy pillantást vetnünk a telefonunkra. Emellett az online bevásárlólista alkalmazások abban is segítséget nyújtanak számunkra, hogy az üzletben megtaláljuk a keresett terméket, ezáltal felgyorsítva és hatékonyabbá téve a vásárlás folyamatát.

Ha pedig nincs időnk saját magunk elintézni a bevásárlást, igénybevehetjük a népszerű üzletek által kínált online vásárlási szolgáltatásokat is, amelyekhez házhozszállítás is tartozik. A Tesco online bevásárlás szolgáltatásának vagy a népszerű Aldi online bevásárlás szolgáltatásának keretén belül szintén adott a lehetőség a virtuális bevásárlólista összeállítására. A Tesco online bevásárlás vagy éppen az Aldi online bevásárlás szolgáltatások legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy a vásárlás végösszegét már a rendelés leadása előtt pontosan látjuk, így a vásárlás során, menet közben is bármikor módosíthatjuk a kosár tartalmát

Az online bevásárlás további jelentős előnye, hogy nem szükséges az üzletek polcain kutakodnunk a bevásárlistán szereplő élelmiszerek után, hiszen a teljes folyamatot lebonyolíthatjuk akár otthonunk kényelméből is. 

(X)

Tervezze meg a bevásárlást és spóroljon játszva

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!