Télbúcsúztató karneváli hétvégét rendeznek Szenten

Magazin > Turisztikai hírek

Maskarások, farsangifánk-variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok és gasztronómiai vásár is várja a közönséget a Szentendrei Karneválon március 2-án és 3-án.

 Utazona - Szabó Péter 2019-02-11


A hétvége alatt a velencei karnevál hangulatát idéző maskarások lepik majd el a belvárost, a Fő téren felállított színpadon pedig két napon át egymást követik a könnyűzenei produkciók és gyermekkoncertek.

 



Szombaton a Barrio Latino esti koncertje zárja a napot, vasárnap pedig a Vegas Showband különleges fényfestés kíséretében búcsúztatja a telet - olvasható a rendezvény ajánlójában. A program legnépszerűbb és leglátványosabb eleme a szombat esti fáklyás-álarcos felvonulás lesz, amelynek keretében látványos tűzzsonglőr produkciót láthatnak az érdeklődők a Dunaparton.

 



A gyerekeket álarckészítéssel, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncertekkel, balkáni táncházzal és a szentendrei óvodások farsangoló műsorával várják.

 



A Dumtsa sétálóutca átalakul karneváli gasztronómiai vásárrá, ahol a látogatók megkóstolhatják a farsangi időszakra jellemző ropogós sülteket és a fánkvariációkat, ezen kívül jótékonysági malacsütéssel is készülnek a szervezők.

Télbúcsúztató karneváli hétvégét rendeznek Szenten

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!