Sokoldalú Ibiza

Magazin > Tengerparti lazulás

Buliznál egy hatalmasat a haverjaiddal? Vagy épp pihenésre vágysz a családoddal? Ibizán, a változatos szigeten biztosan megtalálod a kedvedre való kikapcsolódási lehetőségeket!

 TUI Magyarország 2016-04-14

Ibiza a Baleár-szigetek egyik legnagyobb tagja, emellett turisták közkedvelt úticélja. A sziget nagyságát tekintve a Balaton felületének felel meg, ám nem csak ebben hasonlít a „magyar tengerhez”. Ibiza néhány városa –ahogy a Balaton egyes részei is- a fiatalok körében igen népszerű úticél: a vad bulik színhelye.

A legtöbb szórakozóhely a fővárosban, Evissában (Ibizában) és annak környékén, többek között a Playa d’en Bossán, illetve Sant Antonioban található. A Space és az Ushuaia diszkó, valamint a Bora Bora Klub világhírű bulihelyeknek számítanak. Fontos információ a megőrülni vágyóknak, hogy a főszezon előtt és után bulihelyek tekintetében zárt ajtókra találnak. Júniustól szeptemberig azonban életre kel a sziget: koktélkavalkádok, neves Dj-k és fergeteges hangulat várja az élményt keresőket!

Sokoldalú Ibiza

 

Ibiza azonban több mint egy vad bulicentrum: csendesebb települései családi nyaralások közkedvelt színhelyei. Változatos tengerpartja, melyet vakító fehér homok borít, fehérre mázolt, középkori hangulatú házai igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, Evissa óvárosa pedig 1999 óta az UNESCO világörökség része.

A Ses Salines Nemzeti Park a természetbolondok kedvelt túrázó helye, hiszen gazdag flórája és faunája egyedülálló Európában.

Sokolalú Ibiza

 

Az Es Vedra egy gyönyörű, csendes, kis sziklás sziget Ibiza délnyugati részénél. Ha kikapcsolódásra vágysz, hajóra fel és kirándulj egy napot a végtelen tenger ölelésében, vagy nézd meg a csodálatos naplementét a meredek szikla pereméről!

Képek forrása: Pinterest. com

Sokoldalú Ibiza
Sokoldalú IbizaSokoldalú Ibiza

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!