Nyaralj a Török Riviérán!

Magazin > Tengerparti lazulás

Ha külföldi nyaralás jön szóba családoknál, sokan választják úticélként Törökországot. Ez nem csoda, hiszen a mediterrán országnak csodálatos tengerpartjai, és varázslatos, gyermekbarát club hotelei vannak, melyekből az ember szinte kimozdulni sem akar.

 Utazóna 2016-04-15

Naná, hogy nem, ha az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden szórakozási lehetőséget megtalál egy helyen: showműsorokat, élménymedencéket, wellness szolgáltatásokat és még sorolhatnánk. A Török Riviérán minden adott, ami egy kellemes, családi pihenéshez szükséges.

törökország törökországi nyaralás tui utazóna

Side városkájában már vár minket a csinos Hotel Seher Resort & Spa*****. Kiváló wellness szolgáltatások mellett fő erénye a saját homokos, lassan mélyülő strandhoz közeli kikötő, ami szinte azonnal hajókázásra csábít. A gyermekek legalább annyira élvezik, mint a csúszdás medencéket és a mini clubot. Tiszta szerencse, hogy most más fárasztja a csemetéket és mi pihenve nézhetjük. Összegezve kiváló hajókázós, tengerparti sportolásos, abszolút családbarát hely jó konyhával.

törökország törökországi nyaralás tui utazóna

Menjünk még messzebb és elérünk kedvenc török riviérai városomba, Alanyába, ahol vár már ránk Kleopátra és a White City Resort Hotel*****, mely a város szélén található. Ilyen színes, vidám hangulatú hotel kevés akad, ahol már a teraszok is a szivárvány minden színében pompáznak esténként. A homokos/kavicsos parton számtalan vízi sportot élvezhetünk, míg a medencéknél három csúszda, temérdek sport és  játék mozgat meg minket. A masszázst és a hammamot senki se hagyja ki, napozásnál is jót tesz a kitisztult pórusú bőr. A nyüzsgő Alanya közelsége miatt azoknak javasolt, akik szeretnek nagyokat sétálni, vásárolgatni, bulizni, de nem vetik meg a csendet sem.

törökország törökországi nyaralás tui utazóna

Belek nagyon jó hely. Részint közel van Antalyához, tehát nem kell sokat utazni a reptérről. Másrészt kitűnő szombati piaca van és nem mellesleg a pompás Magic Life Waterworld**** hotel, mely sportolni vágyóknak és családosoknak tökéletes választás. Ezen felül a környék csodálatos fenyőerdővel rendelkezik, ami szépséges „ruházatot” ad az épületeknek. Beleknek gyönyörű sétánya van, amit öröm bejárni esténként.

Bármelyik város és hotel jó választás, mivel török testvéreink úgyis imádni fognak minket, hiszen számukra „Magyarisztán” a testvéreik hona.

Forrás: www.tui.hu

Nyaralj a Török Riviérán!
Nyaralj a Török Riviérán!Nyaralj a Török Riviérán!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!