Maldív-szigetek, a trópusi paradicsom

Magazin > Világkörüli utazás

Megannyi gyönyörű korallzátonyokból felépült sziget, álomszerű környezet, vakítóan fehér homok és kristálytiszta, azúrkék tenger: ez vár azokra, akik a Maldív-szigeteket választják!

 TUI Magyarország 2016-04-14

A szigetcsoport romantikus, idilli helyszín nászutasok és nyaraló párok számára, ahol meghitten tölthetnek el pár napot, kizárva a külvilág zaját és problémáit. Ugyan a legtöbb luxushotel számtalan szórakozási, szárazföldi és vízi sport lehetőséget biztosít a vendégei számára, a Maldív-szigetek alapvetően a lustálkodóknak, az intimitást kedvelőknek kedvez.

Képzeld el, hogy fürdesz a tengerben, megbújsz pároddal a pálmafák árnyékában, vagy csak egyszerűen heverészel a parton… Itt kiléphetsz a szürke mindennapokból, és csak arra kell koncentrálnod, hogy a világ egyik leggyönyörűbb helyén pihensz!

A szállodákban tévé a legtöbb helyen nincs is felszerelve a szobákban. De kinek van szüksége a modern technológia eszközeire, amikor az autentikus paradicsom látványa és lehetőségei egész hétre lefoglalnak bennünket?! Ha haza akarunk telefonálni, azt alaposan fontoljuk meg, hiszen borsos ára lehet a hosszan tartó csevegésnek. Ha még több hasznos tippre vagytok kíváncsiak, kattintsatok ide.

Hagyd, hogy megbabonázzon a helyi laza életérzés, tedd félre a cipőidet és mászkálj szabadon mezítláb! Kuredun, az egyik szigeten az a mondás járja: „No shoes, no news!”

Egy-egy szigeten legfeljebb egy-két szálloda található, ahol a vásárlási lehetőségek ugyan nem korlátlanok, de a különleges szuvenírektől az élelmiszereken át mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet.

Garantáltan nem bánod meg, ha a Maldív-szigeteket választod! Érdemes minél előbb lefoglalni utazásod, mivel a Maldív-szállások kapacitása limitált. Bizonyos szállodák esetében előfoglalási kedvezményt vehetsz igénybe, minimum 60-90 nappal az érkezés előtti foglalás esetén.

A részletekért less be ajánlatainkba, látogass el irodáinkba vagy írj nekünk a bazilika@tui.hu-ra!

 

Forrás: www.tui.hu

Képek: Pinterest.com

 

 

Maldív-szigetek, a trópusi paradicsom
Maldív-szigetek, a trópusi paradicsomMaldív-szigetek, a trópusi paradicsom

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!