Kalandnyaralás a Fülöp-szigeteken

Kiscsoportos prémium kalandnyaralás - maximum 17 fő!

 Fülöp-szigetek > Palawan > Manila

 Reggeli  /   Repülő  /   Szálloda

 Budavár Tours 2019-06-25

Kiscsoportos prémium kalandnyaralás  - maximum 17 fő!

Népszerű kalandutazásaink egyik legújabb gyöngyszeme a Fülöp-szigetek-i kalandnyaralás! Izgalmas, kalandos programok várnak bennünket Délkelet-Ázsia egyik legszebb országában. Jellegzetes, a tengerből kiemelkedő mészkőhegyekközött hajózunk, lagúnákban snorkelezünk, talán a világ legszebb tengerpartjain pihenünk vagy éppen tengerikajakozunk...

 

Utazás alapadatai

Időtartam: 11 nap / 9 éj

Utazás: menetrendszerinti járattal

Ellátás: reggeli

Típus: Kaland

 

Programleírás

1. nap: Budapest, Manila

A mai napunkon az utazásé a főszerep, a kora délutáni órákban induló nemzetközi repülőjárat repít el egy átszálást követően a Fülöp-szigetek fővárosába.

2. nap: Manila

Várhatóan a délutáni órákban már Manila nyüzsgő forgataga veszi körbe kiscsoportunkat. Gyors transzfer a szállodába, egy hangulatos vacsora következik, majd nyugovóra térünk, hogy holnaptól frissen vágjunk bele a kalandnyaralásunk legszebb napjaiba.

3. nap: Manila, El Nido (Palawan)

A mai napunkon átrepülünk a Fülöp-szigetek egyik legszebb szigetére. Érkezést követően elfoglaljuk a szállásunk, közvetlen utána a pálmafákkal szegélyezett homokos tengerparton napozunk és természetesen a jeges koktélok szürcsölgetése után/közben/mellett csobbanunk a kék minden színében ragyogó tengerben. A naplemente megtekintése után jöhet a jól megérdemelt street food stílusbanelkészített friss fogásból készített halas vacsora...

4. nap: El Nido (Palawan): Tour A - A hajókirándulás

A reggeli elfogyasztása után a sziget leghíresebb túrájára indulunk, azaz vár bennünket a Tour A. Jellegzetes hajónkkal a lagúnák bűvöletébe kerülünk. A világtól elrejtett lagúnák várnak arra, hogy pancsoljunk bennünk, s közben a sziklafalak és a rajtuk rejtélyes módon éldegélő növényekben csodálkozhatunk. S persze, hogy a nap folyamán a snorlkel felszerelések is előkerülnek, hogy a színes halacskák segítségével keressük meg Némót.

5. nap: El Nido, Las Cabanas Beach (Pihenőnap)

Talán El Nido egyik legszebb partszakaszára utazunk a mai nap. A strand megközelítése is kalandos lesz, hiszen kipróbáljuk a szigetekre jellemző oldalkocsis triciklit. Álmaink megvalósulnak a mai napunkon, hiszen fantasztikus színekben ragyogó tenger, finom homok és az árnyékot adó pálmafák lenyűgöző látványt nyújtanak. Azt már csak a színes koktélokkal tudjuk überelni...

6. nap: El Nindo, Coron City (Busuanga Island)

Fájó szívvel elbúcsuzunk Palawan szigetétől és áttesszük a székhelyünk Busuanga szigetére. Izgalmas, ám annál szebb utazásban lesz részünk. A két sziget közt működő kompjárattal utazunk, s ezalatt gyönyörködhetünk a tengert szépségeiben, illetve a kis szigetekben, melyek az utunk mellett találhatóak. Szállásunk Coron Townkisvárosában lesz, mely egy lenyágöző szépségű öbölben fekszik.

7. nap: Busanga Island, Coron Island

Egészen elképesztő nap vár ismét bennünket. A Fülöp-szigetek jellegzetes hajóival, melyeket elképzelhető, hogy csak úszva tudunk megközelíteni indulunk a környező szigetvilág „felfedezésére”. Coron szigetét a vad mészkőhegyek, mészkőtűsziklák jellemzik, melyeket elképesztő módon ragadt meg a zöld növényzet. A tenger színével keverve, mintha egy másik bolygón lennénk, olyan érzésünk támad. A víz alatt világról csak halkan jegyezzük meg, hogy színes korallok és elképesztő mennyiségű színes halacska jellemezi ezeket a vizeket, így természetesen a snorkel felszerelés sem maradhat a hajóban. A szigeten kikötünk s pár rövid, de annál nehezebb kaptatót leküzdünk, hogy egy fantasztikus kilátópontról tekintsünk le. A döbbenetesen szép napunk után haza utazunk, ahol pár koktéllal és a naplementével feltesszük a mai napunkra a koronát.

8. nap: Pihenőnap

A mai napunkon picit a pihenésé a főszerep. Közeli strandok, kis motorozás, lazulás vár bennünket a földi Pardicsomban. Akik picit aktívabb programra vágynak a Mt Tapyas csúcsára túrázhatnak, mely rövid túra, ám ebben a melegben kitartást igényel, viszont a panoráma kárpótol mindenkit a fáradságokért.

9. nap: Coron Town, Lusong Islands, Pass Island

Ismét hajóra szállunk, hogy bővítsük a Fülöp-szigeteki ismereteinket. Elhajózunk a II. világháborúban elsüllyedt japán hadihajó roncsához, s ha már arra járunk persze, hogy snorizunk is egyet! Innen Lusung érintetlen koralljaihoz hajózunk, ahol szintén a vízbe csobbanunk, Pass szigetén fogjuk ez ebédünket elfogyasztani, s a pálmafák alatt hűsölni, lazulni picit, természetesen a vízpart közvetlen közelében. Szállásunkra a délutáni órákban térünk vissza.

10. nap: Busuanga Island, Manila

A mai nap fájó szívvel magunk mögött hagyjuk a földi Paradicsomot és megkezdjük a haza utazásunk. Belső repülőjárattal vissza repülünk a Fülöp-szigetek fővárosába, ahol elfoglaljuk a szállásunk, hogy tudjunk még a nemzetközi repülőjárat előtt pihenni. Délután még megnézzük Manila történelmi részét, mely még a 16. században alakult ki, a spanyol hódítóknak köszönhetően. Várhatóan az esti órákban indulunk a nemzetközi repülőtérre, hogy elinduljunk Európa felé.

11. nap: Budapest

Várhatóan a kora délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Kalandnyaralás a Fülöp-szigeteken
Kalandnyaralás a Fülöp-szigetekenKalandnyaralás a Fülöp-szigetekenKalandnyaralás a Fülöp-szigetekenKalandnyaralás a Fülöp-szigeteken

349 990,- Ft-tól / fő

Ár tartalmazza

az utazást a Fülöp-szigeteken belül busszal, vízibusszal és csónakokkal, a szállásokat resort jellegű szállásokon és a reggeliket, a helyi vezetők díját, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Ár nem tartalmazza

a nemzetközi, illetve a belső repülőjáratok árát (kb. 320.000Ft/fő), a reggelin kívüli étkezéseket, a belépők és a kirándulások és a kötelező borravalók (kb. 130 EUR/fő) árát, az esetleges védőoltások, a biztosítás árát. Egyágyas felárat.

Tetszik az ajánlat? Oszd meg ismerőseiddel is a lehetőséget!