Hol nyaralnak a sztárok?

Magazin > Celeb utazás

Az ember azt hinné, hogy a világvégén, pedig akár mi is összefuthatunk velük a nyaralásunk alkalmával.

 Utazóna - Szabó Péter 2016-04-15

Brad Pitt és Angeline Jolie már régóta Franciaországot, azon belül Provance-t nézte ki magának, hogy egészen pontosak legyünk Correns-t és az ott található Château Miraval-t. Nem gatyáztak sokat, megvették és most itt pihengetnek, ha épp úgy tartja kedvük, vagy van szabad idejük. A művészek kastély iránti vonzódását jól mutatja, hogy korábban egy Jacques Loussier nevű jazz zongorista tulajdonolta az épületet és a szőlőbirtokot, a borászattal együtt. A kastélyban stúdiót épített, így sok kiváló előadó itt vette fel lemezét, például Sting vagy a Pink Floyd. Az újabb tulaj tovább fejlesztette a borászatot, olyannyira, hogy 2012-ben a világ legjobb rozéját alkották meg, a Pink Floyd rozét. A bor kedvelői ezt úgy fordítanák le, hogy zene ízlelőbimbóiknak. Mostanában pedig Angelina és Brad kortyolgatja a pincében megmaradt finomságokat a saját kápolnával is rendelkező birtokon.

Kelly Brook Mexikóban mutatta meg szépséges idomait, olyannyira, hogy néhány szerencsés monokinizni is láthatta. Sajnos a lesifotós lebukott, így neki csak a sztár kezét mellei elé kapó képe jutott.

Novak Djokovic most épp Wimbledonban igyekszik megszerezni a győzelmet, de igazi szerbként, ha teheti Montenegro valamelyik strandján lazul, vagy Ibizán tolja a haverokkal. Vélhetően most sem lesz másként és az elegáns, modoros, decens wimbledoni napok után biztos itt engedi ki a gőzt ismét.

Wayne Rooney a Manchester United sztárja júniusban a Bahamákon meglátogatta a szabadon élő tengeri disznófalkát és azonnal szelfizett is velük. A rosszindulatúak azonnal párhuzamokat kerestek, de ebből legfeljebb annyi igaz, hogy Rooney is imádja a tengert és neki is fehér bőre van.

Ha már belefogtunk, akkor zárjuk egy sportoló és modell párral, abból is a legjobbal: Gisele Bündchen és Tom Brady ismét Costa Ricán pihentek népes családjukkal. Úgy tűnik kedvenc nyaralóhelyük, mert már sokszor voltak itt, ami nem csoda. Az már inkább, hogy miért ásták el a papát a kölykök, hiszen az tuti, hogy Tomot még nem kell temetni, mivel idén ismét szerzett egy bajnoki gyűrűt. Nem mellesleg a rajongó hölgyeknek is várni kell még, ugyanis minden jel arra mutat, hogy Tom még mindig fülig szerelmes Giselbe, amit legalább annyira megértünk, mint a Costa Rica iránti rajongását.

 

Hol nyaralnak a sztárok?
Hol nyaralnak a sztárok?Hol nyaralnak a sztárok?Hol nyaralnak a sztárok?

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!