Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****

Magazin > Turisztikai hírek

2016. nyarán fejeződik be az utóbbi évek egyik legnagyobb turisztikai beruházása és kerül átadásra új néven, a bükfürdői Hotel Caramell,

 Caramell Premium Resort **** superior 2016-04-26

2016. nyarán fejeződik be az utóbbi évek egyik legnagyobb turisztikai beruházása és kerül átadásra új néven, a bükfürdői Hotel Caramell, mely újjászületésével 3 vadonatúj épületszárnnyal, közel 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness részleggel, 500-fős rendezvény- és konferenciakapacitással, valamint egy különleges ayurvedikus egészségközponttal bővül.
A szálloda az újra nyitást követően 4-csillag superior minősítéssel, komplexitásának köszönhetően beteljesíti korábbi ígéretét:
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik!


 

CARAMELL EVENT – több mint rendezvény

Ideális rendezvényhelyszín? Önnek ennél több jár!

A legnagyobb üzletek nem online köttetnek! Döntő jelentőségű a személyes jelenlét és meggyőzőerő, valamint az ideális helyszín, amelyet a Caramel Premium Resort**** Superior rendezvénytermei biztosítanak Önnek.
Egy jól megszervezett esemény kiváló alkalmat teremt a vállalat szakmai hozzáértésének demonstrálására. A meghívott meglévő és leendő ügyfelek, partnerek a rendezvény alapján könnyen formálnak véleményt magáról a cégről, a kialakult személyes kapcsolatok pedig a jó üzletkötések elengedhetetlen feltételei.



ÁLOMESKÜVŐK ÁLOMHELYSZÍNEN - a Caramell Premium Resort**** Superior rendezvénytermeiben

Az esküvői helyszíneken a nyári időszakban egymást érik a menyegzők. Ha az elmélet igaz, sehol máshol nem gyűlik össze annyi pozitív energia, mint ezeken a helyeken. Valljuk csak be: életünk legboldogabb pillanatait szeretnénk a legtökéletesebb körülmények között, a legjobb formánkban és a legkülönlegesebb helyszínen megélni.
A Caramell Premium Resort**** Superior vadonatúj rendezvénytermei a finom elegancia és a funkcionalitás egységében, igazi gyöngyszemek az esküvői helyszíneknek palettáján.

Ne érje be kevesebbel!  Caremell Event – több mint rendezvény!

CARAMELL A KOMPLEXITÁS ÉLMÉNYE

A Resort komplexitásának köszönhetően, a szabadidő aktív eltöltésére is számos lehetőség áll rendelkezésre, mindehhez ki sem kell tennünk a lábunkat a szálloda kapuján: az országban egyedülállónak számító Kristály Torony mászó-, és kalandpark, olyan adrenalin növelő élményt nyújt látogatói számára, amely Európa szerte is ritkaságnak számít. Az egyedülálló kristályszerkezetű háromszintes kötél- és kalandpályát a különböző nehézségi fokozatú pályaszakaszokon megtalálható 90 egyedi mászóelem teszi valóban különlegessé. A próbatételek teljesítését a 17 m magasból elénk táruló Alpokalja gyönyörű panorámája hálálja meg. Az izgalommal teli és emlékezetes kaland levezetéseként pedig a Torony szomszédságában álló Villa Rosato cukrászműhely és cukrászda, finomabbnál finomabb süteményekkel várja a Vendégeket.

Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****
Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****
Hamarosan nyit a Caramell Premium Resort ****

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!