Egyiptom télen

Magazin > Világkörüli utazás

Vannak olyan úticélok, amiket nemcsak nyáron látogat meg szívesen az ember, hanem télen is. Ilyen többek között a piramisok hazája, Egyiptom. Október végéig jelentős kedvezményekkel foglalhatjátok le álomutazásotokat Hurghadába, ahol ilyenkor ideális az időjárás az aktív időtöltésre.

 TUI Magyarország 2016-04-14

Egészen október végéig tart a hihetetlen kedvezményeket kínáló téli előfoglalási akció a TUI-nál, ez idő alatt pedig nemcsak egzotikus tájakra, hanem a közkedvelt Egyiptomba is elutazhatunk. Az egyiptomi kikapcsolódásra a tél a legalkalmasabb időpont, mert nincs akkora hőség és szárazság, a melegebb órák is elviselhetőek, ezért lehetőségünk van hosszabb sétákra, egy kellemes tevegelésre, vagy épp fürdőzésre anélkül, hogy felforrnánk a napon.

Szerelmünk, Hurghada…

Hurghadát leginkább változatos tengerparti részei miatt választják a kikapcsolódni vágyók. Akik a homokos tengerpartot szeretik, a telepített partrészeknek köszönhetően sűrű felkiáltások nélkül tudják élvezni a vizet, a búvárkodás szerelmesei pedig a hosszan elterülő kavicsos részeken zavartalanul kémlelhetik az áttetsző Vörös-tenger fenekét.

egyiptom, hurghada, tui, tui magyarország, egyiptomi utak, egyiptom nyaralás

Hurghada három övezetből áll: az óvárosból, avagy belvárosból (Dahar) - ahol sétálóutcák, és bazárok sorába botlunk-, az új városrészből (Sakalla) és a szállodák régiójából, a Village Road vagy a Safaga Road közelében. A párunkkal töltött nyaralás alatt mindenképp érdemes bejárni Dahart, hiszen az esti óvárosi utcák hangulatánál talán nincs is romantikusabb.

egyiptom, hurghada, tui, tui magyarország, egyiptomi utak, egyiptom nyaralás

Foglaljátok le egyiptomi álomutazásotokat jelentős kedvezményekkel! A részletekért érdeklődjetek irodáinkban, nézzétek át online katalógusainkat vagy böngésszetek ajánlataink közt!

 

Képek: Pinterest.com

Forrás: www.tui.hu

Egyiptom télen
Egyiptom télenEgyiptom télen

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!