Bulizni akarsz? Irány Mallorca!

Magazin > Tengerparti lazulás

Ha Mallorcára gondolunk, rögtön a következő képek jutnak eszünkbe: pálmafákkal szabdalt homokos tengerpart, csónakázás az áttetsző vizű tengeren, és pihenés, miközben a nap sugarai nyaldossák testünket. Mallorcának van azonban egy vadabb arca is, nem véletlenül olyan népszerű a fiatalok körében.

 Utazóna 2016-04-15

Playa de Palma jól ismert üdülőhely Mallorcán, ami tele van finomabbnál-finomabb ételeket készítő éttermekkel, és végtelen üzletsorokkal, ahol naphosszat nézelődhet és költheti a pénzét az ember. Gyönyörű, fehér homokos tengerpartján számos sportolási, és szórakozási lehetőséggel találkozhatunk, így, ha kedvünk támad egy kis strandröplabdához, szörfözéshez, vagy bulizáshoz, nem kell sokáig keresgélnünk a lehetőséget.

mallorca playa de palma mallorca nyaralás mallorca bulik

Playa de Palman számos tengerpart menti klub és bár van, ahova mindenképp érdemes betérni...nade nemcsak betérni, hanem akár egy egész napot is ott tölteni. Ilyen szórakozóhely például a Pabisa Beach Club is, ahol napközben minigolfozhatunk, relaxálhatunk, hűsölhetünk egy Mojito vagy Sex on the Beach mellett, este pedig jöhet a várva-várt buli remek zenékkel.

mallorca mallorca nyaralás playa de palma mallorca bulik

Playa de Palma csupán 10 km-re fekszik a fővárostól, Palma de Mallorcatól, ami a turisták körében közkedvelt úticél, és ahol – éppen ezért - mindig nagy a nyüzsgés. Palma de Mallorca tele van kulturális nevezetességekkel, amiket érdemes megcsodálni.

Ám, ha igazán mesés látványra vágyik az ember, nem szabad kihagyni a látnivalók listájáról a Palma Nova Mallorcat sem. A település nem olyan régen, az 1960-as években épült a kristálytiszta vizű tengerpart köré, az élményhez pedig a közeli hegyvonulatok is hozzátesznek. Három strandja rengeteg szórakozási lehetőséggel, és hűsítő itallal kecsegtet, a nyaralás alatt érdemes mindegyiket kipróbálni.

mallorca mallorca nyaralás playa de palma mallorca bulik

Ha valakinek nem elégítik ki vágyait a puszta tenger látványa és a reggelig tartó bulik aPlaya del Palma öbölben, csobbanhat egyet a közeli Aquapark medencéiben is. Rengeteg, adrenalin szintet megdobó csúszda és élménymedence várja a kalandokat keresőket. Szórakozásra fel, Mallorca vár Rád!

Fotók: Pinterest

Forrás: www.tui.hu

Bulizni akarsz? Irány Mallorca!
Bulizni akarsz? Irány Mallorca!Bulizni akarsz? Irány Mallorca!Bulizni akarsz? Irány Mallorca!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!