Bővíti szolgáltatásai körét a Szállás.hu

Magazin > Turisztikai hírek

Új szintet lép a Szallas.hu-n kereshető programok köre: ezentúl éttermek, borászatok, kávézók, cukrászdák is kereshetők portáljukon.

 Szállás.hu 2022-01-03

A gasztronómiai adatbázis feltöltését lépésről lépésre haladva valósítják meg, figyelembe véve, hogy melyek az utazók által keresett területek.

Számít az évszak

A tavaszi, nyári, kora őszi időszakokban egyértelműen a Balaton térsége vonzza a legtöbb vendéget, míg ősszel és télen Észak-Magyarország a legvonzóbb desztináció a szállásfoglaló platform adatai szerint. „Célunk, hogy a tavaszi szezon indulására már a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kereshető legyen a felületünkön – mondta Szabó Zsolt, a cég turizmus menedzsere. – Ez a vendégek számára is kényelmes és praktikus, hiszen egy helyen megtalálják a lehetőségeket és az elérhető szállásokat. Rajtuk kívül az üzemeltetők is jól járnak, hiszen egy kiemelkedő látogatottságú oldalon kapnak ingyen megjelenési lehetőséget, ami által láthatóvá válnak a potenciális érdeklődők, leendő vendégek körében.”

Sokan keresik fel az aloldalt

A szállásfoglaló platform arra fókuszál, hogy az utazástervezés teljes szakaszában megoldásokkal segítse a vendégeket, legyen szó akár inspirációról és programtervezésről, akár a szállásfoglalásról, vagy az üdülést követő utánkövetésről és újbóli vágykeltésről.

Fejlesztésük összecseng a fogyasztói igényekkel: 2021 második félévében már az oldalra organikusan beérkezett felhasználók fele a programkereső aloldalra érkezett. „Jelenleg körülbelül 500 helyet listáz a gasztro kínálatunk, köztük éttermek, cukrászdák és borászatok", mondta Szabó Zsolt.

Tavaszra szeretnék elérni a 900 tételes kínálatot.

(forrás: Szállás.hu)

Bővíti szolgáltatásai körét a Szállás.hu

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!