Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron!

Magazin > Gasztronómia

Egy étterem, amely több mint egy kiváló étterem. Formabontó eleganciájával, kulturális programokkal és barátságos személyzettel egyedülálló színfoltja Székesfehérvárnak. Itt valóban lüktet az élet!

 Utazóna 2016-04-14

A Beat Étterem más helyhez nem hasonlítható. A mindenre kiterjedő exkluzív kivitelezés ellenére valami melegség, otthonosság árad belőle. Nehéz pár szóval összefoglalni ízlésesen eklektikus stílusát, melyen átsüt, hogy valaki ezt pontról-pontra megálmodta, és szívből jövően kitárta ezt a belső képet. Mozis székek, lila plüss pamlag, indusztriális lámpa és üvegcsillár valamint klasszikus kandalló izgalmas találkozása, melyet egy szép nagy mediterrán hangulatú terasz egészít ki.

A személyzet profi és láthatóan szenvedéllyel viseltetnek a szakmájuk iránt. Semmi nyoma a mesterkéltségnek, mindenki közvetlen és laza. Az étterem szíve-lelke Fülepi Kálmán. Kámi - ahogyan az ismerősök szólítják - az a fajta főszakács, akihez messze földről is elzarándokolnak a gasztronómia szerelmesei. Konyhája olyan, mint maga az étterem: fantáziadús, egyedien sokszínű, mégis minden megfelelő arányban a megfelelő helyen van benne. Itt minden jól esik. Uborkalevese, sóskaramellel valamint kéksajttal ízesített formabontó almalevese igazi világszám, de az olyan klasszikusokban sem okoz csalódást, mint a cigánypecsenye, a húsleves vagy a mákos guba és a Rákóczi túros persze ezek is szigorúan saját interpretációban. A Beat Étterem nagyszerűsége kaleidoszkóp-szerű szerkesztési elvében rejlik. A mogyoróvajas salátával tálalt lazac magasságai mellett a hamburgert és a menüebédet is újraértelmezi nekünk. A jóérzés és a minőség mindent átjár és egységbe forraszt.

A Beat Étterem azonban nemcsak az ízekért, a hangulatért is felel. Hétközben kellemes háttérzene segít az ellazulásban, hétvégén viszont felpörgetik a ritmust. Péntek és szombat esténként meglepetés előadókkal, stand up comedyvel, zenekarokkal kedveskednek a betérőknek. Emellett a családdal érkezőkre is gondolnak. Vasárnap animátor várja a gyerekeket a rendezvényteremben, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak egy kicsit.

 

 

www.beat.hu

 

Elérhetőségek

Tel.: +36 22 302 778

E-mail: rsvp@beat.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Vörösmarty tér 1.

Nyitva tartás

V - Cs: 11.30-23.00
P, Szo: 11.30-03.00

 

További részletek:
Típus: étterem, rendezvényhely

Konyhafőnök: Fülepi Kálmán

Férőhely: 80

Termek: 2 terem

Kerthelyiség: van

Stílus: elegáns, exkluzív, modern, eklektikus

Konyha jellege: modern, európai

Nemzetiség: magyar

Hitelkártyák: Mastercard, Visa

Parkoló: saját nincs, városi parkoló van mellett

Légkondi: van

Gyermekbarát

Programok: hétközben háttérzene, péntek és szombat esténként meglepetés vendégek (zenekarok, stand up comedy…), vasárnap animátor gyerekeknek!

Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron!
Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!