Új kiadvány Málta turisztikai luxus kínálatról

Magazin > Turisztikai hírek

A VisitMalta örömmel mutatja be első átfogó, a máltai szigetek luxus kínálatát bemutató kalauzát.

 Utazóna.hu 2024-01-25

A Greydoor Publishinggel együttműködésben készült exkluzív kiadvány informatív és szórakoztató, és az általános úti célokkal kapcsolatos információktól kezdve a családi utazásokhoz, vitorlázáshoz, kalandokhoz, wellnesshez, útiterv-ötletekhez, gasztronómiához és még sok máshoz kapcsolódó tippeket tartalmaz.
A Földközi-tenger közepén található Máltai- szigetek felfedezésre váró úti cél. Nevezetesen, a szigetek a történelem és a kultúra kincsesbányái; tökéletes desztináció azok számára, akik a természetet, a művészeteket és a kultúrát fényűző módon szeretik felfedezni.
Az útikönyv célja, az inspiráció és a leendő utazók tájékoztatása Málta és Gozo legjobb helyeiről. A kiadványt számos helyszínen terjesztik nyomtatott és digitális változatban egyaránt. Elérhető lesz Málta és Gozo luxus szállodáiban, valamint a szigetek más jelentősebb helyszínein, továbbá azokon a nemzetközi vásárokon is, amelyeken a Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) részt vesz, és természetesen online is.

Az exkluzív útikönyv a VisitMalta azon törekvésének része, mely a szigetország luxus turizmusának erősítését szolgálja. Ugyanezen céllal számos egyéb kezdeményezést is elindítottak, támogatják, az MTA-engedéllyel működő kiemelt DMC-ket, hogy a szigetekre bejáró túrákat hozzanak és részt vesznek nemzetközi, luxus turizmust célzó kiállításokon.

„Nagyon örülünk ennek a kiadványnak, amely a magas kategóriájú és luxus utazóknak szól. Ez azért valósulhatott meg, mert a turizmus a szigetünkön egyre erősödik, meghaladja a 2019-es adatokat mind az érkezések, mind a költések tekintetében. 2024. januárjában csatlakozunk a Serandipianshoz, mint „Preferred Destination Partner”. Izgalmas látni, hogy a Máltai-szigeteket minőségi úti célként ismerik el, és megkapják a megérdemelt figyelmet.” – mondja Christophe Berger, a VisitMalta Incentives & Meetings igazgatója.

A VisitMalta a Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) márkaneve, amely a máltai idegenforgalmi ágazat fő szabályozója és motiválója. Az MTA, amelyet formálisan a Máltai Utazási és Turisztikai Szolgáltatási Törvény (1999) hozott létre, egyben az iparág ösztönzője és üzleti partnere, a Málta brand promótere, és gondoskodik arról, hogy a turizmus szektori összes érintett résztvevőjével érdemi partnerséget alakítson ki és tartson fenn. Az MTA szerepe a nemzetközi marketingen túl kiterjed a hazai motiváló, irányító, koordináló és szabályozó szerepre.

További információért látogasson el a www.visitmalta.com oldalra, vagy írjon az info.conventions@visitmalta.com címre.

Új kiadvány  Málta turisztikai luxus kínálatról
Új kiadvány  Málta turisztikai luxus kínálatról

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!