Hová menjünk januárban külföldön?

Magazin > Hasznos tippek utazóknak

Tél, hó, naná, hogy síelni. Vagy a déli féltekére melegedni. Vagy valami egész mást. Ötletelünk.

 Utazona - Szabó Péter 2019-01-08

Január 11-19. között St. Moritzban Gourmet fesztivált tartanak, tehát aki szereti a hasikáját, az velem tart! Nagyon nem olcsó mulatság, de a világ legjobb séfjei csodákat művelnek nyolc napon át. Mámor…

 

Január 20-adikán ismét érdemes meglátogatni San Sebastiant és végigbolondozni, zabálni a La tamorrada-t. A baszkok rendesen megadják a módját és szakácsok és konyhalányok véresen komolyan veszik a szerepüket. Haláli nagy ökörség, imádom!

 

Január 22-27. között a keresztény fiatalok számára kihagyhatatlan a panamai World Youth Day a pápával. Meleg is van, a környezet keresztényien barátságos és emelkedett. Hívőknek bakancslistás.

 

Január 23-27 között akinek a hószobrok örömet okoznak látogasson el Lappföldre, pontosabban a kirunai hófesztiválra. Bár nem csak a szobrokért érdemes elcaplatni ide, sőt, sokkal inkább a kutyaszánok miatt. Imádnivalók, ahogy tűzbe jönnek és egymást lelkesítve, ugatva várják, hogy már indulhassanak. Hatalmas móka, abszolút bakancslistás.

 

Filmbolondoknak január 24. és február 3. között erősen javallt az atlantai Sundance filmfesztivál. Potom 50 000(ötvenezer!!!) résztvevővel igazán visszafogott, mondhatni családias hangulat lesz. ;) Érdemes előre feltérképezni, mit akar az ember megnézni, mert esélytelen, hogy ott kezdjen el találgatni. Ahhoz túl nagy a kínálat és túl sok a látogató.

Hová menjünk januárban külföldön?
Hová menjünk januárban külföldön?Hová menjünk januárban külföldön?Hová menjünk januárban külföldön?

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!