Hová menjünk decemberben itthon?

Magazin > Programajánló

Elsősorban a családhoz, hisz jönnek az ünnepek, de persze lehet a családot is vinni valahová.

 Szabó Péter 2017-11-27

Az első hét már november végén kezdődik az Adventtel számtalan városban és helyszínen a Várkerttől kezdve a Pécsen át Szentendréig, Etyekig, Szigetszentmiklósig, Gödig mindenfelé és nagy vonalakban ez ki is tölti a decemberi programok döntő részét. Persze azért lesz más is, például Budapesten Anilogue nemzetközi animációs filmfesztivál, DunaPart kortárs előadóművészeti platform, Zsidó és izraeli filmfesztivál, Hot chocolate fesztivál, Adventi Mesehotel, Ezoterikus karácsonyi fesztivál, Chronomeeting, Tetoválók éjszakája, Magyarhangya cath up hétvége, és elkezdődik a jövő január 28-ig tartó Müpa kultúr kültér, közben Kecelen Flora virágfesztivált rendeznek.

Ezt követően viszont már sivárabb a kínálat, hiszen a második héten mindössze Negyedszázados fesztivál, O.K. filmszemle, Slow karácsony, Bónusz electronic music festival, Történelmi kézműves vásár és hagyományőrző találkozó, Győrben Jubileumi boogiefeszt, Veszprémben pedig Retronic fesztivál lesz.

Aztán már csak a vásárlás tölti ki a mindennapokat és ebben senkit nem akarnak megzavarni, ezért a következő esemény a budapesti Fekete Zaj fesztivál lesz 29-edikén és a hagyományos Ügetőszilveszter, bár Szilveszterre van speciális ajánlatunk egy másik cikkben.

 

 

Hová menjünk decemberben itthon?
Hová menjünk decemberben itthon?

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!