Gamerek játékra fel! Csináljuk a fesztivált!

Magazin > Programajánló

De nem ám otthon, székbe ragadva, egyedül a monitor előtt, hanem irány a HUNGEXPO, ahol egyidejűleg akár százan is játszhatnak!

 Utazóna 2019-09-16

Szeptember 21-22-én a Vásárvárosban rendezik a V4 Future Sports Festival-t. Idén kerül másodszor sor az e-sportvilág profi és amatőr szereplőinek több, mint 110 millió forint összdíjazású tornájára. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményre a HUNGEXPO G és F pavilonjában kerül sor. Az izgalmas események mellett kiállítások, VR állomások, szimulátorok és youtuber színpad várja az érdeklődőket.

A Budapesti V4 FutureSportsFestival helyszíni döntőire az online selejtezőkön keresztül lehetett kijutni, melyek Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon párhuzamosan zajlottak az elmúlt hetekben. Az idei CounterStrike: Global Offensive küzdelmei során a négy meghívott csapat, a címvédő Mousesports, a tavalyi ezüstérmes Virtus.pro, illetve a két korábban Major tornát nyert csapat, a Made in Brazil (MiBR) és a Ninjas in Pyjamas (Nip) csapata mellett a hazai selejtezők során remek teljesítménnyel előrukkoló Gamerzone csapatáért izgulhatunk a helyszínen. Az együttes több neves csapatot utasított maga mögé a hazai selejtezők során, így ők küzdhetnek meg a cseh EZ4ME, a lengyel Adwokacik, illetve az európai selejtezőkről bejutott Tricked csapatai mellett a V4FSF CS:GO versenyén a 300.000 eurós összdíjazásért.

A mérkőzések mellett V4 FutureSportsConference szakmai konferencia, valamint a gaming ipari újdonságainak és szolgáltatásainak bemutatóhelyéül szolgáló Gaming Aréna aktivitásai színesítik a programot. A látogatók személyesen ismerkedhetnek meg a legkorszerűbb e-sport megoldásokkal, legfrissebb hardver- és szoftverújdonságokkal, találkozhatnak a régió legjobb egyéni játékosaival és sztárcsapataival, valamint lehetőségük lesz kipróbálni a legújabb játékokat és technológiai megoldásokat.

 A rendezvényre való belépés ingyenes. Bővebben tájékozódni a V4 FutureSportsFestival hivatalos oldalán lehet: https://v4futuresports.eu 

(Szucsák Éva)

Gamerek játékra fel! Csináljuk a fesztivált!
Gamerek játékra fel! Csináljuk a fesztivált!Gamerek játékra fel! Csináljuk a fesztivált!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!