Éjszakai utazás az Adriára – közvetlen vonattal

Magazin > Horvát nyaralás

Az Adria IC egyenesen a tengerpartra, Split központjába, az óváros és a kikötő közelébe érkezik, légkondicionált, csendes futású kocsijaiban pedig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szolgáltatást, akár a kedvező ár, akár a minőség a legfontosabb.

 MÁV 2022-05-30

A járat június 10. és szeptember 24. között közlekedik

A főszezonban heti 3 alkalommal, az elő- és utószezonban heti 2 alkalommal. Az elő- és utószezonban, június 10-19-ig és augusztus 29-től szeptember 24-ig Budapestről kedden és pénteken, Splitből szerdán és szombaton indul. A főszezonban, június 19. és augusztus 29. között Budapestről kedden, pénteken és vasárnap, Splitből hétfőn, szerdán és szombaton indul. A vonat menetideje 14 óra, melynek nagy része éjszakára esik.

Az étkezőkocsi az út során végig nyitva tart, ezért kiváló helyszín lehet késő esti beszélgetésekre az aludni szándékozó utastársak zavarása nélkül. A családoknak, baráti társaságoknak a fekvőhelyes kocsik 4 vagy 6 ágyas fülkéi jelentenek kedvező árú, de mégis kényelmes és biztonságos alvási lehetőséget, míg a párokat és a kisebb családokat az 1-3 ágyas hálókocsi-fülkékben egy különleges gördülő szállodai szoba élménye várja.

Valamennyi fülke légkondicionált és konnektorokkal is felszerelt. Az Utasellátó munkatársai a teljes út során gondoskodnak az utasok kényelméről és biztonságáról, és tőlük kedvező áron további ételek és italok is vásárolhatók.

Jegyek egy útra már 43 eurótól, 6-14 éves gyermekek részére pedig már 15 eurótól is elérhetők.

További információ:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/ejszakai-utazas-adriara-kozvetlen-vonattal-budapest-es-split-kozott

Éjszakai utazás az Adriára – közvetlen vonattal
Éjszakai utazás az Adriára – közvetlen vonattalÉjszakai utazás az Adriára – közvetlen vonattal

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!