Disneyland Paris 25 éves

Magazin >

A felnőtteket is lázba hozza, a gyerekeket meg teljesen elvarázsolja Disneyland mesebirodalma.

 Szucsák 2017-07-13

Már huszonöt év telt el azóta, hogy nem kell az Óperenciás tengeren túlra utazni,  Európa lakói számára is elérhetővé vált és azóta is töretlen népszerűségnek örvend Párizs közelében a klasszikus, de folyton megújuló mesevilág.

Az évfordulónak köszönhetően egész évben számos újdonság várja a látogatókat, és a parkhoz tartozó szállodák is megújultak!

Disneyland-et is uralja a Star Wars láz. Valódi 3D-s intergalaktikus utazást kínál az új Star Tours: The Adventures Continue túra. Ha ez nem lenne elég, akkor most bárki a Star Wars Hyperspace Mountain pilótájává válhat és a Star Wars Galaxis több helyszínén kalandozhat.

Az új parádén (Disney Stars on Parade) megújult, csillogó kosztümökben vonulnak fel a legfőbb Disney sztárok zene és tánc kíséretében. Az év minden napján látható Mickey születésnapi show műsora, a Joyeux Anniversaire Disneyland Paris. A kislányok számára mesés élményt nyújt az életre keltett Disney hercegnők külön előadása (L'Étincelante Valse des Princesses). Sötétedéskor pedig a Disney Illuminations hang- és fényjáték kápráztatja el a látogatókat. Lézerfényekkel vetítenek Csipkerózsika kastélyára és megelevenednek A kis hableány vagy a Jégvarázs mesehősei is.

Ezeket látni kell!  További információk: https://news.disneylandparis.com/en

(Szucsák)

Disneyland Paris 25 éves
Disneyland Paris 25 évesDisneyland Paris 25 éves

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!