A Celebrity Cruises legújabb hajója díjat kapott

Magazin > Turisztikai hírek

A Celebrity Cruises legújabb hajója, a Celebrity Ascent elnyerte az áhított Forbes Travel Guide négycsillagos díját

 Utazóna.hu 2024-02-13

Az első olyan hajótársaság a Forbes Travel Guide történetében, aki már hat darab négycsillagos minősítésű hajóval büszkélkedhet 2024-ben
A Celebrity Cruises, az első tengerjáró hajótársaság, amely megkapta a rangos Forbes Travel Guide (“FTG”) Star díjakat 2023-ban, továbbra is gyűjti a dicsőségeket, hat hajója kapta meg a hivatalos minősítést 2024-ben. Az innováció és a vendégközpontú szolgáltatás fontosságát szemlélteti a Celebrity Ascent, a legújabb Edge osztályú hajó, amely felkerült a Négy Csillagos listára.


A Celebrity hat prémium hajója kapott csillagos minősítést:

a Celebrity Ascent, Celebrity Apex, Celebrity Flora, Celebrity Edge, Celebrity Millennium és Celebrity Summit.

A Forbes Travel Guide a luxusszállodák és a luxuséttermek, -fürdők és tengerjárók globális szakértője. Az FTG professzionális ellenőrei világszerte utaznak, hogy névtelenül értékeljék a szállásadókat a százával meghatározott éves csillagminősítéseik alapján.

„Arra törekszünk, hogy minden elvárását felülmúljuk azoknak a vendégeinknek, akik prémium nyaralásokat keresnek, a magas színvonalú ellátás és a gondosan megtervezett kényelmi szolgáltatásainktól kezdve a legmagasabb minőségű élményekig mind a hajóinkon, mind azokon kívül. Nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy újra elismernek az egyetlen globális minősítési rendszer tengerjáró kategóriájában” - mondja Laura Hodges Bethge, a Celebrity Cruises elnöke. „Ezúton is gratulálunk a hihetetlenül tehetséges és elkötelezett Celebrity legénységünknek az újabb nemzetközi elismerésért.”

„A Celebrity magába foglalja a modern idők szolgáltatásának, elegáns létesítményeinek és exkluzív étkezési lehetőségeinek etoszát, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan mozgásban van, különféle úti célok felé” - mondta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. „Gratulálunk a Celebritynek, hogy immár hat hajója is elérte a Star díjat.”

Bővebb információk a Tengerjáró oldalán találhatók az utakról, a hajókról és az éttermekről, programokról.

A Celebrity Cruises legújabb hajója díjat kapott

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!