Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!

Magazin > TOP úticélok

Sajnos a nyár mindig gyorsan elszalad és jönnek a hideg borús napok. Ilyenkor Te is arra gondolsz, milyen üdítő lenne a hideg hónapokban is a tengerparton nyaralni, és élvezni az áttetsző tenger kellemes vizét? A World of TUI- val megvalósulhat álmod!

 TUI 2016-09-19

A World of TUI- val megvalósulhat álmod, hiszen akár közelebbi, akár távolabbi úticélt szeretnél felkeresni, a TUI téli kínálatában biztosan megtalálod a legszebb egzotikus tájakat. Ráadásul most jelentős kedvezményekkel foglalhatod le álmaid utazását!

A TUI mosolyt világszerte ismerik… A legmeseszerűbb helyekre repülhetnek el vele párok, szinglik, idősek, fiatalok, családok, vagyis bárki. Most bemutatjuk, milyen egzotikus utak közül válogathatunk, ahol a minőségi hotelek és a luxus  garantált.

 INDIAI-ÓCEÁN, KÖZEL-KELET ÉS ÁZSIA

Maldív-szigetek

Megannyi gyönyörű korallzátonyokból álló sziget, álomszerű környezet, vakítóan fehér homok és kristálytiszta, azúrkék tenger. Ez vár azokra, akik a Maldív-szigeteket választják! A szigetcsoport romantikus, idilli helyszín nászutasok és párok számára, ahol meghitten tölthetnek el pár napot, kizárva a külvilág zaját és problémáit.

Seychelle-szigetek

A Seychelle-szigeteken biztosan nem csalódsz majd a természeti látnivalókban, az időjárásban, vagy éppen a gasztronómiában. A természet szerelmeseinek kedvez az itt található számos nemzeti park, ahol a növényzet és a korallzátonyok változatossága ötvöződik a szigetcsoport egyedi bájával. Az itt húzódó Ance Source d’Argent a világ egyik legszebb és legtöbbet fotózott strandja, amit neked is feltétlenül látnod kell.

Dubai

Dubai az a hely, ahol a tradíció találkozik a legmodernebb építészettel. Itt található a 321 méteres, vitorla alakú luxushotel, a Burj Al Arab, ami a világ egyetlen hétcsillagos luxushotelje. És ha már az építészetnél tartunk, akkor nem feledkezhetünk meg a tengerre mesterségesen épített szigetek együtteséről sem, ami a levegőből nézve pálma alakot rajzol ki.

Abu Dhabi

Az Egyesült Arab Emírségek csillogó fővárosa Abu Dhabi, amit az „ellentétek országaként” is szoktak emlegetni, hiszen a tradicionális arab épületek mellet modern toronyházak magasodnak, ezzel kialakítva az egyedi városképet. Éghajlata rendkívül forró, még januárban is 28-30 fok van. Kalandvágyó vagy? Válaszd Abu Dhabit és próbáld ki a sivatagi tevegelést és ralizást, ami biztos felejthetetlen élmény lesz.

Thaiföld

A „mosoly országa” egyértelmű választás azoknak, akik egy igazán egzotikus helyen szeretnék kipihenni magukat. Kristálytiszta tenger, buja növényzet, hófehér homokos tengerpart, vendégszerető helyiek, ínycsiklandó ételek és örök nyár fogadja az idelátogatókat. Kell ennél több?

KANÁRI-SZIGETEK

Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria

Tenerife nyugodt környezete, banánültetvényei, vulkáni hamuval tarkított homokos tengerpartjai csodás látványt nyújtanak a hidegebb hónapokban is. Fuerteventurát a fiatalok is nagyon kedvelik: klubjai, éjszakai szórakozóhelyei, koktélbárjai garantálják a felejthetetlen kikapcsolódást. Gran Canariat pedig a helyiek vendégszeretete teszi vonzóvá, és megunhatatlanná.

KARIB-TÉRSÉG

Dominikai Köztársaság

A Karib térség gyöngyszeme a trópusi éghajlatú Dominikai Köztársaság. Képeslapra illő helyei ámulatba tudják ejteni az embert, és az odakinn szerzett élmények biztosan egy életre megmaradnak. A pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett partszakaszán te is megtapasztalhatod azt a tengerparti nyugalmat, amit egy ilyen romantikus környezet nyújt.

 
Mexikó

Mexikó, sokunk régi vágya és sok ott járt utazó örökös és első számú kedvence. Nem véletlenül, hiszen tűzhányók, méretes kanyonok, őserdők, gyönyörű lagúnák és tengerpartok, fürdésre csábító karsztbarlangok és vízesések kápráztatják el az odalátogatókat. Mindez megfűszerezve forró latin-amerikai hangulattal, ami igazán varázslatossá teszi a Mexikóban töltött napokat.

 
Kuba

Utazz el kedveseddel a salsa és rum hazájába. Kuba rendkívüli szépsége, és sokszínűsége ámulatba tudja ejteni az odalátogatókat. Nem véletlen, hiszen kultúrája, gasztronómiája és művészete páratlan a világon. Ha nyitott vagy az új kultúrák iránt, akkor neked való hely, hiszen sok tekintetben különbözik attól, amit egy európai turista megszokott.

Ha a tökéletes úticélt már kiválasztottad, ne legyen gondod az utazásra se! Valamennyi célterület elérhető a bécsi repülőtérről, ezek körül több közvetlen járattal is.

Ne késlekedj, foglald le most álmaid utazását a téli előfoglalási akció keretében!

Képek: pinterest.com

 

 

 

 

Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!
Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!
Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!
Valósítsd meg álmaid utazását idén télen!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!