Toszkána és egy csipet Umbria

BUSZOS KÖRUTAZÁSOK A BUDAVÁR TOURSSAL 2019-BEN IS! Június 21-28. és Szeptember 20-27. (8 nap / 7 éjszaka)

 Olaszország > Toszkána > Montecatini Terme, Firenze, Pienza

 Reggeli  /   Busz  /   Szálloda

 Budavár Tours 2018-12-04

1. nap: Budapest - Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Érkezés Montecatini Termében, ahol 5 éjszakát fogunk tölteni.

2. nap: Cinque Terre
Reggeli után elutazás La Speziaba. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso al Mare mind – mind páratlan élményt nyújt.

3. nap: Pisa - Viareggio
Reggeli után látogatást teszünk a mindenki által (még ha képről is) ismert Csodák terére. Szabadidő után továbbutazunk a Toszkán tengerpartra, ahol lehetőség nyílik strandolásra, pihenésre.

4. nap: Firenze
Reggeli után fakultatív program keretén belül a Toszkán tartomány fővárosára, Firenzére szenteljük a napot. A városnézés után szabadidő a városban, vagy fakultatív program az Uffizi-képtárba magyar tárlatvezetéssel.
Program részvételi díja: 5 990 Ft/fő; Uffizi-képtárral 14 990 Ft/fő.

5. nap: Volterra - San Gimignano – Chianti vidék
Reggeli után napunk első állomásaként a vulkanikus dombok között emelkedő Volterrába utazunk, utána az utunk a toszkán tájakon keresztül San Gimignanoba vezet. A Chianti vidék méltán híres borairól, így a mai nap végén egy pincészetbe látogatunk el. A program alatt megismerkedhetünk a pincészet boraival, gyártási folyamataival és természetesen a kóstoló sem maradhat el! (Castello d’Albola borkóstolás 15 €)

6. nap: Siena – Pienza - Montepulciano
Reggeli után búcsút veszünk eddigi szálláshelyünktől és ellátogatunk a Palio (a híres olasz történelmi lovasverseny) hazájába, Sienába, majd Montepulciano előtt egy kis ékszerdobozhoz érkezünk, a csodálatos toszkán városkába, Pienzaba. Pienza a művészettörténetben a reneszánsz városépítészet bölcsője. Pienzat elhagyva továbbutazunk Montepulcianoba. Késő délután elutazunk a szálláshelyünkre, az Umbiában található Todi városába, ahol 2 éjszakát fogunk tölteni.

7. nap: Perugia – Marmore vízesés - Orvieto
Umbia, Olaszország egyetlen régiója, melyhez nem kapcsolódik tengerpart, azonban ez szépségéből semmit sem csorbít. Első megállónk Perugia, a tartomány főváros lesz. A várostól elköszönve a második megállónk a Márvány-vízesés (Cascata delle Marmore) lesz. Európa egyik legnagyobb vízesése, egyben a világ legnagyobb mesterséges vízesése is. A napunk és körutazásunk utolsó állomásaként Orvietoba látogatunk.  

8. nap: Todi – Budapest
Elutazás Budapestre a kora reggeli órákban. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Toszkána és egy csipet Umbria
Toszkána és egy csipet UmbriaToszkána és egy csipet UmbriaToszkána és egy csipet UmbriaToszkána és egy csipet Umbria

139 990,- Ft-tól / fő/7 éj

Ár tartalmazza

A feltüntetett árak Ft/fő, busszal, 3*-os szállodai (kétágyas) elhelyezéssel, reggelis ellátással és magyar nyelvű idegenvezetéssel értendőek.

Ár nem tartalmazza

A feltüntetett díjakon felül fizetendő: sztornóbiztosítás 1% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő, a belépők és a tömegközlekedési jegyek (kb. 47€/fő) és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

Tetszik az ajánlat? Oszd meg ismerőseiddel is a lehetőséget!