TOP 5 őszi úti cél

Magazin >

Az ősz a színekről is szól, amit mindenkinek látnia kell.

 Szabó Péter 2017-10-24

Persze az sem mindegy, milyen a körítés, tehát a természeti szépségek mégiscsak egy ideális környezetben mutatnak a legjobban. Mint például…

1, Kyoto

A híres japán városkának – persze sok más japán várost is ide citálhattunk volna, de mégis – csodálatos parkjai, arborétumai vannak, amik színpompás hangulatot varázsolnak ősszel az ide látogatók elé. Bakancslistás hangulatjavítás és stresszoldás.

2, Jiuzhaigou völgy, Szecsuán tartomány, Kína

Szemkápráztató környezet bármely évszakban, de ősszel talán még rádob egyet a lapáttal. A vízesés őszi beszínezése olyan látványt teremt, amit csak bámulni lehet.

3, Canal du mini

A Touluse és Carcasson közötti csatorna két oldalán ültetett hatalmas bükkösök összeérő koronája ősszel olyan színes alagutat formáz, amiben sétálni kész élvezet. Ne hagyja ki.

4, Blue Ridge parkway

Ez a csodás út fantasztikus panorámákat mutat be az autósoknak. Jószerével nem is lehet rendesen végigvezetni, mert akinek csak egy csepp szépérzéke és romantikus hajlama van, az percenként áll meg ámulni a látványt. Ősszel pedig talán még egy cseppet fokozható a vizuális mámor.

5, Mt. Washington road, New hampshire

Őszintén szólva ehhez nem sokat fűznék hozzá, személyes kedvenc, és aki látta, az se sokat beszél róla, csak elmereng kissé…

Nektek melyik a kedvenc őszi helyetek?

TOP 5 őszi úti cél
TOP 5 őszi úti célTOP 5 őszi úti célTOP 5 őszi úti célTOP 5 őszi úti cél

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!