MULTI NOVEMBER HÉVÍZEN

Magazin > Programajánló

A versenyszférában dolgozik? Úgy érzi minden nap egy rohanás? A hévízi szállodák kedvezményprogramját Önnek találták ki!

 Utazóna 2021-11-09

November hónapban a Hévízi szállodák ajándékkal kedveznek azoknak, akik úgy érzik kiszakadnának a mókuskerékből és többet szeretnének tenni az egészségük megőrzése érdekében. Hét hévízi szálloda, minimum két éjszakás foglalás esetén, amennyiben a MULTI szóra hivatkozik foglaláskor ajándék kényeztető programmal kedveskedik a vendégeinek.

Hévízen a wellness részlegek vezetői az alapján válogattak össze "MULTI kezeléseket", hogy melyek azok az egészségprogramok, amik az utóbbi időben nagyon népszerűek stresszkezelésében.


NOVEMBER HÓNAPBAN AZ ALÁBBI AJÁNDÉK MEDICAL WELLNESS PROGRAMOK VÁRJÁK


Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodájának, a Lotus Therme Hotel & Spa csodálatos sóbarlangjában relaxálni már önmagában is élmény. Emellett a sóbarlang használata alkalmas légzőszervi-, bőrproblémák kezelésére és stresszoldásra is. Már egy alkalom is feltölti az embert, de a holt tengeri sóval átitatott barlang levegőjét többszöri alkalommal belélegezve még jobb hatás érhető el.
Kolping Hotel Spa & Family Resort paraffin bőrápoló kezelésének hatását azonnal lehet érezni egy kéz- vagy lábápolás során. A paraffin lazítja az izmokat, oldja a feszültséget, enyhíti a fájdalmakat, és segíti a szövetek tápanyagellátását, ezenkívül nyugtató és immunbiológiai tulajdonságokkal is rendelkezik. A bőrdiagnosztika a bőrproblémák kezelésére, bőrtípusnak megfelelő ápolására pontos tervet dolgoz ki. A bőr olyan, mint egy tükör, amely megmutatja a szervezet egészségi állapotát.


A mozgásszegény életmód és az ülőmunka miatt kialakuló panaszok megelőzését és megszüntetését segíti a Hotel Európa Fit hotelben a rekreáció és egészségmenedzsere által kidolgozott „Fit hát” gerinctréning és gerinciskola program, melyet november hónapban ingyenesen próbálhatnak ki szállodában a MULTI kóddal foglaló vendégek.


NaturMed Hotel Carbona egy Sensolite polarizált fényterápiával ajándékozza meg vendégeit. A Sensolite egy magyar találmány, melynek már egyszeri használata is serkenti a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénfelvevő képességét és a vérkeringést, megnyugtat és oldja a stresszt is. Választható továbbá egy In Body testösszetétel mérés, hiszen, ha időben reagálunk a szervezetben végbemenő hatásokra, ezzel számos betegség elkerülhető.


Amennyiben aktívan töltené a hévízi pihenését a belvárosában a Palace Hotelben részt vehet ingyenes nordic walking túrán vagy választhat egy flabélos kezelést. Mindkettő mozgásforma gyorsítja az emésztést, növeli az izmok erejét, javítja a vérkeringést, célzottan mozgat meg nagyobb izomcsoportokat és növeli az állóképességet.

Aromazen arcmasszázs Adrienne Feller öt elemre épülő -Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz- 100%-os masszázsolajával teremti meg a belső harmóniát, ezrét kiváló stresszoldó és relaxáló az aromazen kezelés, mely a Hotel Spa Hévíz vendégeinek csomagjában szerepel.

Folyékony Humino oldat rendkívül gazdag huminsavban, fulvósavban, Nátrium és Kálium ionokban. A Humino pakolás enyhíti a gyulladásos ízületek fájdalmát, antibakteriális hatása révén gyulladásgátló ezért használják égési sebek és bőrsérülések kezelésére is. A Bonvital Wellness & Gastro Hotelben a humino kezelés mellett választható ajándék-kezelés az autogén tréning is, mely egy relaxációs eljárás, amely elcsendesíti az elmét és lazítja a testet.


AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ SZÁLLODÁK:
Lotus Therme Hotel & Spa*****

Kolping Hotel Family Resort****

Hotel Európa Fit****

NaturMed Hotel Carbona****

Palace Hotel Hévíz****

Hotel Spa Hévíz****

Bonvital Wellness és Gasztro Hotel****



MILYEN PROGRAMOK LESZNEK NOVEMBERBEN HÉVÍZEN?

  • Márton nap alkalmából gasztro programok lesznek a város több éttermében is ahol, bor- és libavacsorák továbbá ABRRA gasztro hétvégége Hévíz Város Borával készült finomságok várják a vendégeket.  
  • Aki sportosabb kikapcsolódást keres, érdemes a november 27-i HEVIZIBIVALY Duatlon versenyre nevezni. A versenyzők 10 kilométert eveznek a Hévíz-patakon, majd ugyanennyit futnak vissza a töltésen Hévízre. A létszám limitált: 250 fő! 
  • Novemberre mindenki beizzítja a szaunákat. A városban több helyen, akár hotelekben, akár a Festetics Fürdőházban szauna felöntéseken melegedhetnek a szauna szerelmesei.
  • A szállodák kényeztető kezelése mellett erősen feltöltő és energizáló hatással bír a Hévízi-tó természeti környezete és egyedülálló speciális mikroklímája is.
  • November végén pedig érkezik az első Adventi hétvége, amikor újra ünnepi díszekbe öltözik a város, a sétáló utcán pedig az adventi hétvégéken kézművesek, forró italok, sütemények és zenés programok lesznek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu

MULTI NOVEMBER HÉVÍZEN
MULTI NOVEMBER HÉVÍZEN

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!