Kalandozz Fuerteventurán!

Magazin > Tengerparti lazulás

A különleges hangzású Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete, egy igazi paradicsom, mely a térség legszebb homokos strandjaival rendelkezik. Arany- fehér- és feketehomokos tengerparttal is találkozhatunk a szigeten, melyek Európa legszebb partjai közé tartoznak!

 TUI Mosoly Klub 2016-08-11

Caleta de Fuste

Fuerteventura keleti partján helyezkedik el Caleta de Fuste, melyet kifejezetten üdülővárosként hoztak létre. Családok számára tökéletes nyaralóhely, mivel egy védett öbölben fekszik, ahol kicsik és nagyok egyaránt remekül szórakozhatnak a homokos tengerparton! A felhőtlen hangulatról a városban található bárok és éttermek gondoskodnak, hiszen itt a páratlan gasztronómiai élmények finom koktélokkal és kellemes zenével egészülnek ki.



Corralejo

A sziget északi részén található Corralejo, ami talán a legközkedveltebb város a turisták körében Fuerteventurán, mivel gyönyörű finomhomokos strandján mindig találhatunk szabad helyet! Corralejo nyüzsgő éjszakai élettel rendelkezik, számos étterem, diszkó és bár várja a szórakozni vágyókat, így mindenképpen látogass el ide, ha egy kis pezsgésre vágysz!



A városban található még az Aqua Water Park, ami egy hatalmas szórakoztatóközpont, ahol a vizes élmények mellett minigolfozhatunk, bowlingozhatunk, meglátogathatunk egy elvarázsolt kastélyt és egy kalózhajót is!  Mindezek mellett pedig akár az afrikai piacon alkudozhatunk is, és ha ez még mindig nem lenne elég, egy állatkert is található az aquapark mellett, mely biztosan feledhetetlen program lesz, ha a családoddal utazol!

Isla de Los Lobos

Isla de Los Lobos magyarul annyit tesz, hogy a farkasok szigete, ám a valóságban egy igazi paradicsom. Fuerteventura északi partjaitól mindössze 2 km-re található szigetet természetvédelmi területnek nyilvánították, hiszen olyan növények és madarak élnek itt, melyek sehol máshol a Földön! Már csak ezért is érdemes elhajózni a szigetre egy üvegpadlós hajóval, és gyönyörködni az itt fellelhető állat- és növényvilágban!



Puerto del Rosario

Fuerteventura fővárosa, Puerto del Rosario, a buszközlekedés és a hajózás központja is a szigeten, de érdekes, hogy mindezek ellenére a város strandján leginkább csak helyieket találunk! Azonban ha vásárolni támadna kedvünk, azt megtehetjük a városban található hatalmas plázában.



Ha Fuerteventurán töltöd a vakációdat, akkor válaszd az all inclusive TUI MAGIC LIFE Fuertuventurát, mely 610 szobával rendelkezik összesen és több mint 100.000 m2 terül el. A szálloda közvetlenül az Atlanti-óceán partján fekszik, ezért nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy a hosszan elnyúló homokos óceánparton napozhassunk! Emellett a szálloda 4 saját medencével is rendelkezik, illetve az itt található éttermek és bárok kínálatából is kedvünkre válogathatunk. Családosok számára is nagyszerű hely, mivel gyermekpancsoló, gyerekklub, babasarok, az udvaron pedig játszótér várja a kicsiket!


 

Ugye Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy Fuerteventurán lazíts?

Nézz bele ajánlatainkba és foglald le utadat már most!

Képek: Pinterest.com

Kalandozz Fuerteventurán!
Kalandozz Fuerteventurán!Kalandozz Fuerteventurán!Kalandozz Fuerteventurán!Kalandozz Fuerteventurán!
Kalandozz Fuerteventurán!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!