Januári TOP leárazásos shoppingolások Európában

Magazin >

Ne tagadjuk, utazni azért is szoktunk, mert máshol is meg kell nézni, milyen jó cuccok vannak. No, és januárban jönnek a leárazások…

 Utazona - Szabó Péter 2019-01-15

Nagy meglepetés nem lesz a toplistánkon, hiszen ahol a legnagyobb a választék, ott a legjobbak a leárazások is, mert a már lejárt cuccoktól hamar meg kell szabadulni, hogy jöhessen az új őrület nagy pénzért. Így aztán az első helyen teljesen érthetően

 

London díszeleg eszméletlen méretű kínálatával és komoly tradíciókkal a leárazások terén. A legjobb dizájnerek java része a legjobb piacon kínálja portékáit, azaz a biznisz európai csúcsán, Londonban. Rohadt jó cuccok kelnek el fillérekért januárban errefelé, érdemes sietni.

 

A második helyen Milánó áll, hasonló tradíciói és kiemelkedő ruhatervezői miatt. Elképesztő kínálat, őrült jó ruhák és főleg cipők, táskák… Bakancslistás.

 

A harmadik helyen hatalmas meglepetésre egy kakukktojás, Lisszabon található. Az indok pedig nagyon egyszerű: a portugál ruhák kimondottan jók és hihetetlenül olcsók. Nem mellesleg az összes nagy márkát is megtaláljuk itt.

 

Tetézendő a meglepetéseket a negyedik helyen Madrid áll meghökkentően nagy számú kiskereskedői hálózatával és gazdag kínálatával, a sokkal nagyobb tradíciókkal, felfoghatatlan tervezői háttérrel, kistermelői-, kisbolthálózattal és elképesztő kínálattal rendelkező Párizs mindössze ötödik(bár én nagyon javaslom mindenkinek), hatodik a zseniális és mindig izgalmas Isztambul, ami újra és újra meglep, hetedik az extravagáns Barcelona, nyolcadik a kifinomult, de mégis mindig őrültségekre hajlamos Berlin, kilencedik a klasszikus Brüsszel, és tízedik a bohém Amszterdam.

 

Ti hol szerettek shoppingolni a januári nagy árleszállítások idején?

Januári TOP leárazásos shoppingolások Európában
Januári TOP leárazásos shoppingolások EurópábanJanuári TOP leárazásos shoppingolások Európában

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!