Hová menjünk decemberben itthon?

Magazin >

Leginkább a szeretteinkhez és ajándékozzuk meg őket magunkkal, annál többet úgysem adhatunk. De azért van hová menni…

 Utazona - Szabó Péter 2018-12-12

Persze mindenhol az országban az Advent, a készülődés, a vásárok töltik ki a tereket és az elkövetkező heteket, így aztán mindenhol az Adventi vásárokban találkozhatunk egyéb programokkal is szerte az országban, felsorolni is lehetetlen, hány városban. Szentendrétől, Gyulán át, Pécstől kezdve Győrig, Debrecentől Zalaegerszegig mindent ez határoz meg. Ezért ezeket most nem említeném. De akad más is, bár nem túl sok minden.

 

Például az első héten Budapesten lesz Mikulásgyár, a Bálna adventjén korcsolyázhatunk, Mézes-Bábos mesefesztivál, M2 Mikulás expressz, Hanuka fesztivál, Mesehotel, III. Történelmi kézműves vásár és hagyományőrző találkozó, míg Kecskeméten téli fesztivál, Debrecenben Csizmafényesítő hét, Győrön BoogieFeszt, Kecelen XXXII. Flora virágfesztivál és XVI. Országos fazekas vásár, Sporonban V. Sütemény és torta fesztivál, Gyöngyösön tepertősütő verseny, Tapolcán X. Forraltborfőző verseny színesíti a kínálatot.

 

A második héten Budapesten lesz Aszú day, míg Győrön Retro fesztivál ezen és a következő héten is.

 

Mivel ezt követően már rendes ember a családjával törődik, úgy tűnik a programszervezők is így tesznek. Még lesz ugyan egy évzáró Puncs party Siófokon 27-edikén és 29-edikén Pécsen egy roppant izgalmasnak ígérkező Szárnyas malac nap, de aztán már csak a Szilveszter jön, ami minden városban elő- és utóSzilveszterekkel kezdődik és folytatódik szintén országszerte.

 

Nagyon kellemes és áldott Karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak és utazásokban gazdag Boldog Új Évet!

Hová menjünk decemberben itthon?
Hová menjünk decemberben itthon?Hová menjünk decemberben itthon?Hová menjünk decemberben itthon?

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!