Hévíz az élet forrása

Magazin > Élménybeszámolók

Ideális célpont, ha a természetes gyógyulást és az egészségmegőrzés elemeit keressük.

 Utazóna 2020-02-18

Reumás panaszokra, gyulladásos ízületi problémákra egyetlen jó megoldás létezik a Hévízi tó. Európa legnagyobb gyógyhatású meleg vizes tava.


A háromcsillagos Majerik Hotel kiemelt övezetben, Hévíz főterén, a gyógytótól mintegy száz méterre található. A két épületből álló üdülőkomplexum, 60 szobával és barátságos személyzettel várja vendégeit.


Szállodánk főépületének földszintjén helyezkedik el 60 fős éttermünk és a tágas hallból nyílik hangulatos Lobby bárunk is.
Térítésmentes internet (wifi) szolgáltatásunk az egész házban elérhető.


Szintén a földszinten található wellness részlegünk. A pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeink számos masszás forma közül választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatást.


De a gyógyulás mellett nem szabad figyelmen kívül hagyni az egyéb aktív programlehetőségeket sem. Számos látnivalót kínál a környék. A Balaton közelsége kerékpártúrákra, nordic walkingra hív, az egregyi hegyen bórkóstolásra van lehetőség, amely kisvonattal könnyedén elérhető.
Vendégcsalogató látványosság a piac, ahol a vásárlás mellett végig kóstolhatók a helyi termelők finomságai, megismerhetjük egy-egy termék előállításának titkát.
Nem messze található a Kis-Balaton természetvédelmi terület, amely természeti és kulturális értékekben gazdag tájegység, amelynek jelentős része védettséget élvez.


Élje át Ön is Hévíz varázsát és legyen szállodánk vendége!

Tovább: https://majerikhotel.hu/

Hévíz az élet forrása
Hévíz az élet forrásaHévíz az élet forrása

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!