Garda-tó és környéke

Buszos körutazás. Június 7-10 és szeptember 12-15. (4 nap / 3 éjszaka).

 Olaszország > Garda-tó > Trieszt, Verona, Malcesine, Monte Baldo, Riva del Garda

 Reggeli  /   Busz  /   Szálloda

 Budavár Tours 2019-03-12

1. nap: Budapest – Trieszt - Verona
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Útközben felkeressük a 19. századi romantikus Miramare kastélyt Triesztben, majd folytatjuk utunkat a Verona közelében fekvő szállodánkhoz, ahol 3 éjszakát fogunk eltölteni.

2. nap: Garda tó (Malcesine – Monte Baldo - Riva del Garda - Varone vízesés)
Reggeli után első állomásunk Malcesine gyönyörű városa lesz, majd felvonóval felmegyünk a Monte Baldo tetejére (1700 méter), ahonnan káprázatos panoráma tárul elénk. Következő állomásunk a Riva del Garda, a tó északi részének mediterrán hangulatú kisvárosa lesz, majd a nap utolsó megállója a Varone vízesés lesz az egyedülálló mikroklímának köszönhető botanikus kerttel.

3. nap: Garda tó (Sirmione – Bardolino) – Verona
Reggeli után elutazás a tóba hosszan benyúló földnyelven fekvő Sirmione városkába. Városnézés majd szabadidőben fürdőzési lehetőséget vagy hajókirándulást javaslunk. Továbbutazunk Észak-Olaszország egyik leghíresebb borvidékére Bardolinoba. Megismerhetjük a Borászati múzeumot, és az Olíva olaj múzeumot. A nap utolsó állomása Verona lesz. A szerelmesek városának egésze az UNESCO kulturális világörökségének része, köszönhető ez főként a híres ókori Arénájának. Gyalogos városnézés majd szabadidő a városban.

4. nap: Vicenza – Budapest
Reggeli után, megtekintjük a “Palladio városa“-ként is ismert varázslatos Vicenzát. A mester munkássága városszerte visszaköszön, szép épületei, villái felejthetetlen élményt nyújtanak. Városnézés után elkezdjük utazásunkat hazafelé. Napközbeni rövidebb megállóink után érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Garda-tó és környéke
Garda-tó és környékeGarda-tó és környékeGarda-tó és környékeGarda-tó és környéke

69 990,- Ft-tól / fő

Ár tartalmazza

A feltüntetett árak Ft/fő, busszal, 3*-os szállodai (kétágyas) elhelyezéssel, reggelis ellátással és magyar nyelvű idegenvezetéssel értendőek.

Ár nem tartalmazza

A feltüntetett díjakon felül fizetendő: sztornóbiztosítás 1% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő és a belépők. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

Tetszik az ajánlat? Oszd meg ismerőseiddel is a lehetőséget!