Félted az értékeid a strandon? Itt a megoldás!

Magazin >

Már kipróbálható a lophatatlan magyar strandtojás

 Szeretlek Magyarország 2017-08-02

2016-ban fejlesztette ki a Virgo System (ők építették fel és adták el annak idején egy milliárdért a Telekomnak az iWiW-et) a lophatatlan magyar strandtojásként ismert IoT-eszközt (IoT = Internet of Thigs, a világhálóra kötött használati tárgyak), a Beachegget.

 

A Beachegg, az úgynevezett strandtojás a “lopásgátló törölköző” vetélytársa, egy széf, ami megőrzi az értékeidet a strandon, a Lupa tavon debütált.

Mint mind tudjuk, a táskára terített törölköző mit sem ér, a tolvajok simán kipakolnak minket a strandon, ha éppen ahhoz van kedvük. Ezt a problémát - milyen érdekes - épp egy magyar találmány igyekszik megoldani.

A Beachegg lényege, hogy négyrétegű védelmi rendszer védi a belepakolt értékeinket: az első a fém héj, a második a mozgás hatására beinduló, hangos riasztó, a harmadik a strandon felügyelő biztonsági őr, akinek szintén jelez az éppen megfújt tojás, a negyedik pedig egy online rendszer, ami egyméteres pontossággal mutatja meg a térképen, hová vitték az értékeinket.

Egyszóval a Beachegg biztonságos, és ami még jó, hogy használata kényelmes és a strandon mindössze egy üdítő áráért bérelhetjük.

Délelőtt kiváltod, válladra akasztod, belepakolod a dolgaid, csobbansz, majd visszaviszed.

Félted az értékeid a strandon? Itt a megoldás!
Félted az értékeid a strandon? Itt a megoldás!Félted az értékeid a strandon? Itt a megoldás!

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!