A Premier Outlet óriáskereke rápörget a vásárlásra

Magazin > Turisztikai hírek

Biatorbágy, 2021. november 5. – Új attrakcióval gazdagodott a Premier Outlet, az érdeklődők jövő tavaszig egy közel 50 méter magas óriáskerékről csodálhatják meg a környékbeli tájat. A Premier Eye-nak köszönhetően Magyarország vezető outlet-központja még tovább erősíti az élményalapú vásárlást.

 utazóna 2021-11-10


November 4-én tartották a Premier Eye avató ünnepségét, amelyen Tálas-Tamássy Richárd, Biatorbágy alpolgármestere Imre Csabával, a Premier Outlet Center igazgatójával közösen vágta át ünnepélyesen a szalagot. A közel 50 méter magas Premier Eye-on 30 darab, egyenként 6 fős gondola található. A csúcsról nemcsak az outlet-központ közvetlen környezetét lehet soha nem látott nézőpontból megtekinteni, hanem az őszi pompában tündöklő Budai-hegységre és a Törökbálinti-tóra is csodálatos panoráma nyílik.

Az autóval könnyedén megközelíthető Premier Outlet hazai és külföldi forgalma a járvány ellenére sem torpant meg, amiben a több mint 150 hazai és nemzetközi divatmárka mellett hatalmas szerepük van a sokszínű, a folyamatosan változó vásárlói igényeket kielégítő attrakcióknak is.

Imre Csaba a Premier Eye átadója kapcsán elmondta: „A 2019 decemberi rekordforgalmat májusban, augusztusban és szeptemberben is felülmúltuk, a járvány kitörése óta nem zárt be üzletünk, sőt hamarosan újabb márkák is csatlakoznak a kínálathoz. Ilyen a prémium kozmetikai szereket forgalmazó Estée Lauder és az olasz női ruházatot kínáló Liu Jo. A kiemelkedő üzleti eredményeinket és a járványállóságunkat az is erősítette, hogy a vásárlók járványhelyzetben a biztonságosabb, nyílt építészeti jellegű bevásárlóközpontokat részesítették előnyben, de említhetném még az erős márka- és gasztronómiai kínálatunkat, a csábító kedvezményeket és a vásárlási élményt új szintre emelő fejlesztéseinket, élen a ma átadott Premier Eye-jal.
 


Bővebb információ: https://www.premieroutlet.hu/

A Premier Outlet óriáskereke rápörget a vásárlásra

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!