A Hatoslottó bemutatja: Szuperkoncert

Magazin > Turisztikai hírek

Budapest, 2018. november 13. Világsztárokkal ünnepli 30. születésnapját a Hatoslottó. Szuperkoncert Sting&Shaggy, vendégzenekar Punnany Massif

 Utazóna.hu 2018-11-13

A Szerencsejáték Zrt., mint a hazai kulturális élet elkötelezett támogatója, november 24-én Budapesten, a Hősök terén este 18:00 órától nagyszabású, ingyenes szabadtéri Szuperkoncerttel várja a látogatókat. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából a brit világsztár, Sting és a jamaikai-amerikai énekes Shaggy szórakoztatja majd a közönséget. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.

A Szerencsejáték Zrt. a Szuperkoncerttel mindenkit egy közös élményre hív, ahol együtt ünnepelhetünk. A szervezők több tízezer emberre számítanak.

 

Áttekintés:

1988. október végén tartották az első Hatoslottó sorsolást. Kezdetben havonta, majd kéthetente, később pedig már hetente volt sorsolás. Akkoriban egy szelvény ára 10 forint volt. Már a második sorsoláson volt telitalálatos szelvény. A Hatoslottó történetének eddigi legnagyobb főnyereményét 2008-ban vihette haza egy szerencsés játékos, aki csaknem 3 milliárd forinttal gazdagodott.

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje elkötelezett a hazai kulturális élet támogatása mellett. A 2017-es évben a Hatoslottó játékadójának 80%-a, azaz 4,4 milliárd forint a Magyar Nemzeti Filmalap forrásait, az Ötöslottó játékadójának 90%-a, azaz 10,5 milliárd forint pedig a Nemzeti Kulturális Alapot támogatta.

A Hatoslottó bemutatja: Szuperkoncert

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!