2 év után újraindul a LOT Budapest–New York járata

Magazin >

Több mint két év után ismét közvetlenül elérhető a Budapest–New York útvonal a LOT Lengyel Légitársaság jóvoltából – közölte a Budapest Airport közösségi oldalán.

 Utazóna.hu 2022-06-04

Szeptember végéig heti háromszor (kedd, péntek, vasárnap) utazhatunk New Yorkba megálló nélkül az alig több mint 9 órás repülőutak egyikén – olvasható a Budapest Airport bejegyzésében.

Az útvonalat Boeing 787-es Dreamliner típusú gépekkel repüli a lengyel légitársaság.

A járat újraindulása alkalmából a Budapest Airport is kedveskedett az utasoknak, az indulás előtt a Szabadság szoborral fotózkodhattak és egy piros almával is meglepték őket.

A LOT oldalán elérhető menetrend szerint kedden 12.25-kor, pénteken és vasárnap 12.15-kor szállnak fel a gépek Budapestről, és helyi idő szerint 15.40-kor landolnak a JFK repülőtéren. New York-ból Budapestre hétfőn és csütörtökön 17.30-kor, szombaton 18.15-kor indulnak és másnap reggel 8.05 órakor, vasárnap 8.50-kor érkeznek meg Ferihegyre.

Amint arról tegnap beszámoltunk, az USA kormánya továbbra is ragaszkodik a beutazás előtti negatív koronavírusteszthez, a beutazók oltási státuszától függetlenül.

2 év után újraindul a LOT Budapest–New York járata

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!