100% Bükfürdő

Magazin >

100% Bükfürdő - egyre több vendéglátóhely használja a helyi védjegyet

 Turizmus.com 2018-09-17

Akik ismerik Büköt, már megtapasztalhatták, hogy itt a vendégek nemcsak a gyógyvízzel és a frissítő környezettel tudnak töltekezni, hanem az ízgazdag helyi termékekkel is, amelyeket megkóstolhatnak, sőt haza is vihetnek. A termékeket Bükfürdői Esszencia® márkanév védi.

Bükfürdő és környéke házias ízeket, a térség hagyományaira építkező konyhát ajánl, melyet a város több mint 20 különböző stílusú, gazdag kínálattal rendelkező vendéglátóhelyén próbálhatnak ki az érdeklődők.

Ügyes és nagyon népszerű kezdeményezés, hogy ezeket haza is viheti, aki akarja, akár magának, akár ajándékba. Beszerzésükhöz a Bükfürdői Termelői Piac a legjobb hely, ahol a Bükfürdői Esszencia® márkanévvel jelzett termékek közvetlenül a termelőktől vásárolhatók meg.

A védjegyoltalom alá helyezett márkanévvel- és jelzéssel már a helyi vendéglátóhelyeken is találkozhat a látogató, hiszen minden olyan étterem jogosult a megkülönböztetésre, ahol helyi termelők alapanyagait használják fel ételeikhez.

A pozitív fogadtatásnak köszönhetően a kör egyre bővül, a márkajelzést a vendéglátóhelyek bejáratánál és az étlapokon is megtalálhatjuk.

100% Bükfürdő
100% Bükfürdő100% Bükfürdő

Tetszik a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!