Adatkezelési szabályzat

MEGKÉRJÜK, HOGY ALAPOSAN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT, AMELY AZ UTAZÓNA.HU – UTAZÁSI INFORMÁCIÓS PORTÁL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK:

Általános szabály

A FOLTnet Kft. által üzemeltetett Utazóna.hu portálra történő belépés és használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá Magyarország jogszabályaival összhangban megengedett.

A honlap tartalma
A honlapon található utazással kapcsolatos információk, ajánlatok jóhiszeműen kerültek felhelyezésre. Az információkat részben a FOLTnet Kft. munkatársai, részben hirdető partnerei helyezték el. Ezen információk pontosságára, teljességére a FOLTnet Kft. nem ad garanciát. A FOLTnet Kft. és munkatársai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért, amelyek a FOLTnet Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek. A FOLTnet Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy amikor szükségesnek tartja, változtatást, javítást, fejlesztést végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Kapcsolódó honlapok
Az Utazóna.hu portál tartalmaz olyan linkeket, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus átlépési lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az Utazóna.hu csupán hozzáférést biztosít, a FOLTnet Kft. és a munkatársai nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget az ezeken a honlapokon megjelent tartalmakért.

Adatvédelem
Az Utazóna.hu tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

Személyes adatok gyűjtése - Az Utazóna.hu csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg.

Személyes adatok használata - Személyes adatainak megadásával felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.

Személyes adatok használatának megszüntetése – Joga van személyes adatai felhasználásának korlátozására, megtiltására, és a jövőbeni kapcsolat bármikori megszüntesére. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk az utazona@utazona.hu címre.

Az Ön által önkéntesen megadott személyes adatait a honlapon feltüntetett felhasználási módokon, célokon kívül az Utazóna.hu az alábbiak szerint használhatja fel: hírlevél küldésre, szolgáltatások ajánlására, egyéb szolgáltatási tevékenységekkel kapcsolatos információközlésre, más cégekkel közös szolgáltatások ajánlására.

A személyes adatokat ajánlatkérés, utalványrendelés, Böngészde szolgáltatás igénybevétele esetén adjuk ki harmadik fél részére.

A hírlevél feliratkozók és játékban résztvevők adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

 

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:
FOLTnet Kft.
Utazóna.hu Utazási információs portál
1147 Budapest, Csömöri út 48.
Cégjegyzékszám: 01-09-705801
Adószám: 12836714-2-42
Telefon: 36-1-260-7393
E-mai: utazona@utazona.hu
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-78806/2014